З’явився тизер нової частини "Абатства Даунтон"
Категорія
Культура
Дата публікації

З’явився тизер нової частини "Абатства Даунтон"

З’явився тизер нової частини  "Абатства Даунтон"
Джерело:  online.ua

Поціновувачі британського серіалу «Абатство Даунтон» можуть вже зовсім скоро побачити нову частину картину про вишуканих аристократів, внутрішні перипетії їхньої сім'ї та виклики, які перед персонажами ставить режисерська команда. Незламність, з якою герої попередніх частин серіалу проходили крізь буремні роки воєн, лихоліть та політичної нестабільності, надихає і зачаровує.  

Джерело: Vogue

Судячи з перших кадрів, майже весь основний склад повернеться (прем'єра запланована на 18 березня 2022 року), включно з Г’ю Бонневіллем, Мішель Докері, Лорою Кармайкл і Джимом Картером. Меггі Сміт також з’явиться в ролі графині-вдови, попри той факт, що Вайолет Кроулі зізналася наприкінці першого фільму «Абатство Даунтон», що має невиліковну хворобу.

Шоуранер фільму — беззмінний автор «Абатства Даунтон» Джуліан Феллоуз. В інтерв’ю People він зізнався, що в другому фільмі все буде по-новому. «Це справді нова ера. Що далі йшли 20-ті роки, то більше світ змінювався в багатьох сенсах. До кінця 20-х від розваг до транспорту — усе було зовсім іншим. Ми намагаємося показати ці зміни».

 Подробиці сюжету тримають у таємниці. Зате стало відомо, що багато нових акторів дебютує в замку Гайклер, зокрема Г’ю Денсі, Лора Геддок, Наталі Бай і Домінік Вест, який також зіграє принца Чарльза в «Короні». Нагадаємо, перший фільм «Абатство Даунтон», події якого відбуваються в 1927 році й показують спроби Кроулі підготуватися до візиту короля Георга V й королеви Марії, насправді викликав у глядачів більше запитань, ніж дав відповідей. Отже, у сиквелі належить з’ясувати: чи точний прогноз Карсона про те, що маєток виживе? Як Мері дає раду з керуванням, якщо так? Чи забезпечить Том фінансове становище Кроулі через шлюб? Чи успішними будуть пологи в Едіт? Чи зможе Томас знайти кохання після відвідин нічного гей-клубу в Йорку?

Що ж, нетерпляче очікуємо прем’єру фільму 18 березня наступного року.

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?