Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива"
Категорія
Культура
Дата публікації

Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива"

Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива"
Джерело:  online.ua

Компанія Netflix напередодні оприлюднила перший повноцінний трейлер, присвячений 4-му сезону серіалу “Дивні дива” - виробництво довгоочікуваного продовження затягнулося на кілька років.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, новий сезон має вийти на стрімінговому сервісі вже наступного року. Утім, ще немає чіткої дати релізу окрім лише року.

У трейлері можна побачити компанію головних героїв (але без Джейн-Одинадцятої, Майка Вілера та Джонатана Баєрса), які пробираються у закинутий старий будинок. Перед тим відеоролик демонструє щасливу сім’ю з 1950-х років, які переїжджають туди, проте згодом стикаються з таємничими й не найприємнішими феноменами.

Сезони серіалу Дивні дива

Попередній сезон вийшов ще влітку 2019 року. Процес його створення також затягнувся, оскільки перший і другий сезони входили з річним інтервалом 2016 та 2017 років.

На процес створення продовження вплинула пандемія коронавірусу, що охопила світ з 2020 року, призвела до введення жорстких карантинних обмежень і спровокувала кризу. Водночас деякі з акторів виявилися надзвичайно зайнятими в інших проєктах.

Також невідомо, коли саме відбуватимуться події нового сезону. Попередній розповідав про пригоди героїв влітку 1985 року. За традицією сюжет переносили на один рік після кожного сезону.

Інші новинки Netflix

Водночас на великій презентації компанії було продемонстровано не тільки трейлер нового сезону “Дивних див”. Головні зірки інших проєктів особисто презентували нові анонси-відеоролики.

Наприклад, актор Генрі Кавілл виступив перед демонстрацією трейлеру другого сезону серіалу “Відьмак”, який запустили на тлі надзвичайного успіху комп’ютерної гри - обидва проєкти засновані на серії книжок польського письменника Анджея Сапковського.

Також було показано ролик щодо бойовика “Червоне сповіщення”, в якому зіграли Двейн Джонсон, Раян Рейнольдс, а також Галь Гадот. За словами Скелі, це наразі - найбільш масштабна стрічка від стрімінгового сервісу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?