Netflix опублікував трейлер документального фільму «Britney vs Spears»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Netflix опублікував трейлер документального фільму «Britney vs Spears»

Netflix опублікував трейлер документального фільму «Britney vs Spears»
Джерело:  online.ua

Стрімінговий сервіс Netflix показав трейлер документального фільму Ерін Лі Карр про життя співачки Брітні Спірс під назвою «Britney vs Spears». Фільм буде зосереджений навколо опікунства Спірс, ставлячи питання про необхідність вкрай незвичайного юридичного рішення і ймовірну корупцію, до якої причетний її батько.

Джерело: Netflix 

Назва проекту «Брітні проти Спірс» є історією про боротьбу співачки проти свого батька, якого вона звинуватила в «зловживанні опікунством», попросивши цього літа суддю «висунути звинувачення» проти нього. Фактично, тільки вчора повірений Спірс подав юридичні документи, в черговий раз закликавши до «негайного відсторонення» Джеймі Спірса від слухань на наступному тижні, і вказавши, що опікунство буде припинено цієї осені.

"Фільм журналістки Дженні Еліску і режисера Ерін Лі Карр про боротьбу Брітні Спірс за свободу. У фільмі використані ексклюзивні інтерв'ю та конфіденційні джерела"- йдеться в описі фільму на офіційному сайті стрімінгового сервісу.

Хоча трейлер не розкриває, хто саме знімався в документальному фільмі, кліп Netflix включає в себе озвучку різних людей, причетних до саги про опікунство Спірс, в тому числі колишнього папараці Аднана Галиба і експерта з правових питань, який, судячи з усього, спеціалізується на сфері опіки. Фільм розкриє нову інформацію, оскільки трейлер оперує конфіденційними документами, які просочилися до творців фільму від когось, хто пов'язаний з опікою над співачкою.

«Я працювала все своє життя», - звучить закадровий голос Спірс в трейлері. «Я нічого не винна цим людям. Джеймі і юристи отримали фінансові стимули, - йдеться в трейлері. Брітні заробляла іншим людям багато грошей».

У трейлері з'являється чоловік, який виглядає професійним медиком, і каже: «Я не збираюся визнавати, що мене коли-небудь приводили для оцінки стану Брітні Спірс».

Netflix не оголосив, хто з'явиться в документальному фільмі, тому неясно, хто з оточення Спірс - друзі або родина - міг брати участь в проєкті. Однак серед зображеннь опублікованих у середу, зображена колишня помічниця співачки Фелісія Кулотта.

Чергові судові слухання у справі про звільнення співачки з-під опіки, яка триває з 2008 року заплановані на наступний день після прем'єри фільму.

39-річна Спірс заявила, що багато років її змушували працювати, приймати сильнодіючі ліки і не дозволяли завагітніти. Її адвокат за призначенням, за словами співачки, не говорив їй, що вона може подати прохання про припинення опіки.

Фільм вийде 28 вересня.

Читайте також:

  • Батько Брітні Спірс наважився на неочікуване рішення у справі про опікунство.

  • Брітні Спірс звинуватили в нападі на жінку.

  • Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?