Тарантіно продає вирізані сцени з «Кримінального чтива» у NFT-токенах
Категорія
Культура
Дата публікації

Тарантіно продає вирізані сцени з «Кримінального чтива» у NFT-токенах

Тарантіно продає вирізані сцени з «Кримінального чтива» у NFT-токенах
Джерело:  online.ua

Режисер і сценарист Квентін Тарантіно продає з аукціону сім нерозрізаних сцен із «Кримінального чтива» та оригінальні рукописні сценарії і ексклюзивний власний аудіокоментар щодо фільму. Предмети виставлять на аукціон NFT Marketplace OpenSea.

Джерело: СNBC 

NFT-токени побудовані на секретній мережі, блокчейн-екосистемі, яка віддає перевагу конфіденційності. Це означає, що вміст згаданих фрагментів з «Кримінального чтива» буде доступний лише для власників придбаних токенів.

Купуючи його, користувач придбає сертифікат на відтворення. Проте завантажувати його на інші платформи, окрім хмарного сховища (IPFS), не вдасться. А прізвище щасливого власника не розголошуватимуть за умовами конфіденційності.

"Я радий представити шанувальникам ці унікальні сцени з "Кримінального чтива". NFT відкривають інший світ спілкування фанатів та артистів, і я радий бути частиною цього", – прокоментував Тарантіно.

Зазначимо, що традиційно, з NFT, побудованими на інших блокчейнах, дані про транзакції та права власності є загальнодоступними за замовчуванням. Це палка з двома кінцями: прозорість блокчейну дає змогу перевіряти транзакції, але також створює рівень відстеження кожної з них, незважаючи на популярні серед користувачів криптовалюти онлайн-псевдоніми та аватари.

NFT-токени захищають не лише ніколи раніше не бачений контент режисера «Кримінального чтива», а й особистість потенційних власників.

Девід Лінч заявив про перевипуск короткометражки у форматі колекції NFT

Нещодавно також Девід Лінч заявив про перевипуск свого архівного короткометражного фільму під назвою "I Touch a Red Button Man", який буде проданий у форматі колекції NFT.

«Кримінальне чтиво» було другим фільмом Квентіна Тарантіно. Історія про пригоди американських злочинців здобула широку популярність серед кіноманів. Фільм сколихнув світ кінематографа та здобув «Золоту пальмову гілку», найвищу нагороду в Каннах, у 1994 році. Тарантіно та його співавтор, канадський режисер Роджер Евері, отримали «Оскар» за найкращий сценарій у 1995 році. Фільм також зробив Семюела Л. Джексона суперзіркою і відродив кар’єру Джона Траволти. Стрічка посідає 8 позицію у списку 250 найкращих фільмів за версією IMDb.

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?