Американський друг України звинуватив Росію в співучасті в хіматаці в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Американський друг України звинуватив Росію в співучасті в хіматаці в Сирії

Американський друг України звинуватив Росію в співучасті в хіматаці в Сирії
Джерело:  Associated Press

Американський сенатор Джон Маккейн, відомий підтримкою України в боротьбі проти російської агресії, звинуватив Росію у співпраці з урядовими силами Сирії в атаці із застосуванням хімічної зброї, в результаті чого загинули понад 80 осіб, включаючи більш десяти дітей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC News.
Сенатор-республіканець, виступаючи на прес-конференції в Белграді, заявив, що, на його думку, "росіяни знали про хімічну зброю, тому що вони діють з тієї ж бази".

Читайте також: Ро сія заздалегідь знала про хіматаку Асада в Сирії - американські ЗМІ
"Я сподіваюся, що така поведінка з боку Сирії, в чому безумовно має місце співпраця Росії і Сирії, більше ніколи не повториться", - додав Маккейн.
Нагадаємо, 7 квітня Збройні сили США випустили 50 крилатих ракет "Томагавк" по урядових цілях у Сирії у відповідь на хімічну атаку в провінції Ідліб.
Британські журналісти з'ясували, що на рішення президента США Дональда Трампа завдати ракетного удару по авіабазі сирійських урядових сил вплинула його дочка і помічниця Іванка Трамп.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Джон Майккейн розкритикував 44-го президента США Барака Обаму і його наступника Дональда Трампа, зазначивши, що жоден з них не сприйняв ситуацію в Сирії з належною увагою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?