Ліга Європи та Маріуполь - АЗ: онлайн-трансляція важливого матчу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи та Маріуполь - АЗ: онлайн-трансляція важливого матчу

Ліга Європи та Маріуполь - АЗ: онлайн-трансляція важливого матчу
Джерело:  online.ua

Ввечері четверга, 15 серпня, український ФК "Маріуполь" вийде на поле проти нідерландського АЗ. Як повідомляє ONLINE.UA, матч почнеться о 21:30 на стадіоні Гааги "Карс Джинс". Транслювати його буде телеканал "Футбол 1".

Слід нагадати, що гра повинна буда пройти на арені міста Алкмара. Напередодні на об'єкті обвалився дах, через що й потрібні були організаційні зміни.

Між стадіонами є певна різниця. Перш за все - це штучне покриття на "Карл Джинс".

За інформацією керівництва "Маріуполя", команда останнім часом тренувалася та грала на природних аренах, але несподіваних проблем не повинно бути.

Цей двобій стане відповіддю на перший кваліфікаційний матч між командами в Одесі, що відбувся 8 серпня. Зустріч завершилася нічиєю - 0:0. Маріупольці вибрали тактику оборони через те, що нідерландці - це клуб трохи вищої категорії.

Як повідомляв ONLINE.UA, ФК "Динамо", за оцінкою журналістів, стратив близько 24 мільйонів євро через поразку від "Брюгге" в Лізі чемпіонів. Сума складається з можливих преміальних за прохід кваліфікаційного раунду та майбутні матчі. Загалом під керівництвом клуб втратив близько 70 мільйонів, бо не зміг вибороти успіх у попередніх турнірах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?