Росіяни вбили 3 мирних мешканців у Донецькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни вбили 3 мирних мешканців у Донецькій області

Росіяни вбили 3 мирних мешканців у Донецькій області
Джерело:  online.ua

Згідно з останніми даними, протягом минулої доби, 3 серпня, в результаті атак армії Російської Федерації у Донецькій області загинули 3 мирних мешканців та ще 5 отримали поранення. Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Джерело: Телеграм-канал Павла Кириленка

3 людини загинули в результаті ударів по Донецькій області

Росія вбиває цивільних! За 3 серпня росіяни вбили 3 мирних жителів Донеччини: у Бахмуті, Мар'їнці та Шевченко. Ще 5 людей отримали поранення, - йдеться в повідомленні Павла Кириленка.

Фото - telegram.com

За словами глави Донецької ОВА, станом на ранок 4 серпня росіяни убили на Донеччині щонайменше 678 мирних мешканців і поранили щонайменше 1 750.

Що також важливо розуміти, наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Росіяни завдали нових ударів по Миколаєву

Як стверджують представники місцевої влади, у Миколаєві близько 04:00 пролунали потужні вибухи, росіяни обстріляли два райони міста.

Близько четвертої ранку у Миколаєві прогриміли потужні вибухи. Під обстріли потрапили два райони міста, - розповідає мер міста Олександр Сенкевич.

Згідно з останніми даними, пошкоджені будинки в одному районі, а в іншому – спалахнула пожежа.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?