Смерть принцеси Леї: голос актриси можна почути в незвичайному місці, опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Смерть принцеси Леї: голос актриси можна почути в незвичайному місці, опубліковано відео

Смерть принцеси Леї: голос актриси можна почути в незвичайному місці, опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Американська актриса Керрі Фішер, відома за роллю принцеси Леї в "Зоряних війнах", смерть якої приголомшила світ, зіграла роль «альтернативного голосу з вуличного гучномовця» в комп'ютерній грі Dishonored.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter розробника гри.
Незважаючи на те, що гра вийшла в 2012 році, шанувальники, ймовірно, не знали, що там звучить голос актриси. Та й Arkane Studios не особливо афішувала участь Фішер в Dishonored.

Читайте також: Померла мати Керрі Фішер: знаменита актриса пережила принцесу Лею всього на день
А зараз участь Керрі Фішер в проекті підтвердив розробник гри - креативний директор Arkane Studios Харві Сміт (Harvey Smith).
"Це дрібниця, але Керрі Фішер була люб'язною, веселою і творчо відкритою, коли ми працювали з нею над її маленької роллю в Dishonored. Спочивай з миром", - написав він у своєму twitter-акаунті.


До слова, Керрі зіграла роль «альтернативного голосу з вуличного гучномовця», який віщав всіляку пропаганду в Дануоллі.
Щоб почути голос Фішер, потрібно вбити попереднього диктора під час місії по вбивству доглядача Кемпбелла (як, наприклад, на 6:24 у відеоролику нижче).


Як повідомляв ONLINE.UA, голлівудський актор Харрісон Форд, який зіграв Хана Соло у фантастичній сазі "Зоряні війни", висловив співчуття у зв'язку зі смертю Керрі Фішер, з якої у артиста був таємний роман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?