Трамп розповів, чого очікує від зустрічі з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп розповів, чого очікує від зустрічі з Путіним

Трамп розповів, чого очікує від зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп під час виступу в штаті Монтана заявив, що він абсолютно готовий до майбутніх переговорів з президентом РФ Володимиром Путіним, а також додав, що США має налагодити діалог з Росією.

 Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал Fox News.

"Я скоро зустрічаюся з Путіним. І ми все зробимо чудово ... Ці дурні люди, як їм ще пояснити, хороші відносини з Росією, з Китаєм, з будь-якою іншою країною - це хороша річ, а не погана", - сказав голова Білого дому.

Він також додав, що готувався до цього "все своє життя".

"Повірте мені, у нас усе буде добре, все буде добре. Чи буду я готовий? Я абсолютно готовий. Я готувався до цього все своє життя", - додав Трамп.

Зазначимо, що нещодавно в Сенаті США підтвердили висновки розвідувального співтовариства про втручання Кремля в президентські вибори в 2016 році. Так, у звіті вказано, що президент РФ Володимир Путін допоміг американському лідеру Дональду Трампу стати президентом США.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп планує обговорити з президентом Росії Володимиром Путіним майбутнє Сирії і пропозицію про залучення РФ як партнера у витісненні Ірану з поля бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?