Стало відомо, що Трамп планує обговорити з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, що Трамп планує обговорити з Путіним

Стало відомо, що Трамп планує обговорити з Путіним
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп планує обговорити з президентом Росії Володимиром Путіним майбутнє Сирії і пропозицію про залучення РФ як партнера у витісненні Ірану з поля бою. Саме ці теми стануть центральним елементом майбутнього гельсінського саміту.

Про це заявив радник з національної безпеки США Джон Болтон, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CBS News.

"Важливим є те, що лідери говоритимуть віч-на-віч, що надасть можливість детально обговорити Сирію, а також цілий ряд питань. Є можливості для проведення більш широких переговорів щодо надання допомоги для витіснення іранських сил назад в Іран, що було б значним кроком вперед", - сказав Болтон.

 Окрім того, радник президента США додав, що встановлений порядок денний з Путіним включає в себе розширену зустріч один на один з Трампом, що викликає занепокоєння серед деяких офіційних осіб Штатів з приводу будь-яких поступок, які можуть бути зроблені.

"Ніхто не знає, що зробить Трамп, коли він буде в кімнаті з Путіним. Це стосується практично всіх питань",- заявило джерело каналу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що радник американського лідера Дональда Трампа з національної безпеки Джон Болтона приїхав в Москву, щоб заповнити недолік контактів  і обмінятися думками щодо головних міжнародних проблем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?