ЗСУ знищили вишку зв'язку на території РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили вишку зв'язку на території РФ

ЗСУ знищили вишку зв'язку на території РФ
Джерело:  online.ua

Військові ЗСУ за допомогою дрону-камікадзе знищили телекомунікаційну вишку на території РФ.

Джерело: Twitter-сторінка радіо "Армія FM"

ЗСУ знищили вишку зв'язку на території РФ

Дрон-камікадзе потрапив в російську вишку зв'язку недалеко від українського кордону, - повідомляють автори публікації.

Зазначається, що снаряд влучив у нижню частину вишки, через що конструкція просто завалилась.

Де саме розташована вежа, невідомо. Ймовірно, це може бути Білгородська область, яка межує з Україною на сході.

Між тим представники Оперативного командування "Південь" повідомили, що після влучних ударів ЗСУ по Антонівському мосту у Херсоні кремлівська окупаційна армія більше не зможе перевозити по ньому важку військову техніку.

За словами керівниці пресцентру ОК "Південь" Наталії Гуменюк, завдані ЗСУ удари позбавили кремлівських окупантів змоги використовувати ці мости для переміщення важкої техніки.

Ми проводжуємо вогневий контроль над усіма транспортними та логістичними артеріями на окупованій території, оскільки усвідомлюємо, як і окупаційні війська, що у ворога є висока залежність від цих артерій, - зазначила Гуменюк.

У неділю Гуменюк підтвердила, що ЗСУ вже атакували Антонівський міст, залізничний міст у Херсоні та Каховський міст.

За словами військового експерта Олега Жданова, ЗСУ вже почали гібридний контрнаступ на півдні України.

Котел сформований, вогневий мішок практично зав'язаний. Добили останній міст у плані його пошкодження, а не руйнування. І фактично ми вже тиждень ведемо знищення цього угруповання з максимальним ослабленням його бойових можливостей, - зазначив Жданов.

Експерт підкреслив, що командування окупаційної армії вже третій день поспіль не може вирішити, що робити далі і хто винен у цій ситуації.

Тому, я вважаю, що контрнаступ в гібридному варіанті - у нас же гібридна війна - вже йде. Поки росіяни дозріють, куди їм йти, величезне питання про оборону постане серед окупантів, - підкреслив Жданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?