Аналітик приголомшив прогнозом стосовно росту ціни біткоїна
Категорія
Технології
Дата публікації

Аналітик приголомшив прогнозом стосовно росту ціни біткоїна

Аналітик приголомшив прогнозом стосовно росту ціни біткоїна
Джерело:  online.ua

Головна цифрова монета біткоїн продовжує стрімко зростати в ціні. Проте, за словами відомого аналітика та директора компанії Fidelity Global Джурріена Тіммера, найпопулярніша криптовалюта ще здивує всіх інвесторів по-справжньому у найближчі два роки.

Джерело: Business Insider

Експерт спрогнозував, що буде з ціною біткоїна уже незабаром

Використовуючи свою власну модель попиту та пропозиції Тіммер дійшов висновку, що біткоїн досягне позначки у 100 тисяч доларів до 2023 року. За його словами, головним поштовхом для цього стане момент, коли цифрову монету почнуть купувати імпульсивні трейдери.

Як стверджує Джурріен Тіммер, стрімкий ріст BTC на 31% у жовтні не був для нього чимось шокуючим, враховуючи співвідношення динаміки цін між криптовалютою та золотом.

Аналітик звернув увагу на те, що це досить стійкий крок, і не бульбашка, яка ось-ось лопне. Він також переконаний, що осіннє подорожчання головної цифрової монети не пов'язане зі спекуляціями, адже обсяг цифрових монет на рахунках короткострокових трейдерів становить 15%. Тож якщо імпульсивні трейдери активізуються, то залишається достатньо простору.

"Багато експертів вважають, якщо біткоїн досягне позначки у 100 тисяч доларів, то криптовалюта стане загрозою для долара США та його статусу головної резервної валюти світу. Проте Тіммер має іншу думку. Він переконаний, що зростання та прийняття біткойна лише сприятимуть зміцненню статусу долара США у світі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?