Аналітик та мільярдер Тім Дрейпер прогнозує шалений ріст біткоїна
Категорія
Технології
Дата публікації

Аналітик та мільярдер Тім Дрейпер прогнозує шалений ріст біткоїна

Аналітик та мільярдер Тім Дрейпер прогнозує шалений ріст біткоїна
Джерело:  online.ua

Аналітик, інвестор та мільярдер Тім Дрейпер переконаний у тому, що протягом найближчих двох років найвідоміша криптовалюта біткоїн може вирости на понад 900%. Тобто її ціна може сягнути 250 тисяч доларів.

Джерело: Observer

Аналітик прогнозує стрімке подорожчання біткоїна

Як стверджує Тім Дрейпер, він не має сумнівів у тому, що менш ніж за два роки BTC стрімко здорожчає.

Він також припустив, що інвестори та трейдери можуть розраховувати на те, що ціна біткоїні зросте на понад 900%.

На його думку, просто зараз ВТС перебуває на початку параболічного зростання, яке призведе до позначки у 250 000 доларів.

Я майже на 100% впевнений, що матиму рацію через 18 місяців,– зазначає експерт.

Варто звернути увагу на те, що станом на вечір 16 жовтня біткоїн торгується на рівні 24 775 доларів. Проте 14 березня було зафіксоване суттєве подорожчання BTC – до 26 110 доларів США.

Фото - скриншот

Важливе попередження для інвесторів та трейдерів

На переконання Тіма Дрейпера, усім гравцям ринку вкрай важливо засвоїти урок з торішнього краху FTX, який знаходиться під контролем централізованих платформ.

Децентралізовані криптовалюти, такі як Bitcoin, Tezos, Bitcoin Cash, Aragon, Cardano, набагато кращі, ніж централізовані цифрові активи. Я не знаю, чому хтось досі тримає централізовану криптовалюту, якщо вона не має конкретної мети, як-от XRP або ETH. Надіюсь, люди винесуть урок з краху FTX/FTT, — наголошує мільярдер.

Не можна також не згадати про те, що ще 10 березня біткоїн стрімко падав у ціні: він втратив 8% вартості та впав нижче рівня у 20 тисяч доларів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?