Біткоїн та альткоїни відновили ріст — аналітики озвучили новий прогноз
Категорія
Технології
Дата публікації

Біткоїн та альткоїни відновили ріст — аналітики озвучили новий прогноз

Біткоїн та альткоїни відновили ріст — аналітики озвучили новий прогноз
Джерело:  online.ua

Після тривалого падіння ринок криптовалют знову повернувся до росту. Іноземні аналітики уже пояснили, що саме підштовхнуло цифрові монети до відновлення позитивної динаміки.

Джерело: Barron`s

Що відбувається на ринку криптовалют

7 лютого ціна головної цифрової монети біткоїна сягнула 43 тисячідоларів — подорожчання BTC традиційно спровокувало ріст ціни переважної більшості інших криптовалют. Однак найбільше інвесторів здивував токен-мем Shiba Inu, який виріс майже на 23%.

За словами аналітиків, головним імпульсом для крипторинку став потужний звіт про ситуацію на ринку праці у США.

Біткоїн, який має статус найвідомішої у світі криптовалюти, за останні 24 години подорожчав на 4,3% до 43 241 долара. Друга за популярність криптовалюта Ethereum за аналогічний період зросла в ціні на 4% до 3111 доларів за штуку. На вихідних вартість віртуальної монети, яка лежить в основі мережі блокчейну Ethereum, вперше за два тижні перетнула позначку в 3 тисячі доларів, - йдеться в повідомленні.

Також суттєвий ріст продемонструвала монета-жарт Dogecoin - остання пішла в гору на 8,3% до 0,158511 долара за токен.

Ситуація на ринку криптовалют (скриншот - coinmarketcap.com)

За словами експертів британської компанії GlobalBlock, позитивна реакція на звіт про зайнятість у США спровокувала відскок і на ринку криптовалют навіть попри те, що Федеральна резервна система отримала більше підстав для підвищення процентних ставок.

Вони також звертають увагу на те, що BTC зміг нарешті подолати негативну тенденцію, яка наблизилася до пікового рівня, а також повернутися до росту.

Аналітики FSInsight прогнозують, що в 2022 році біткоїн досягне 200 тисяч доларів

Як стверджують експерти FSInsight, ринок криптовалют почав сильно корелювати з технологічними акціями через "успадкований ринковий капітал". Однак вони переконані, що це не завадить біткоїну досягти 200 тисяч доларів у другій половині 2022 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?