Ілон Маск назвав головну перевагу Dogecoin
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск назвав головну перевагу Dogecoin

Ілон Маск назвав головну перевагу Dogecoin
Джерело:  online.ua

Відомий винахідник, підприємець та найбагатша людина світу Ілон Маск є давнім прихильників цифрових монет. Він ніколи не приховував, що володіє і біткоїном, і Dogecoin. Нещодавно бізнесмен нарешті зізнався, чому надає перевагу DOGE, а не BTC.

Джерело: Business Insider

Ілон Маск нарешті пояснив, чому так завзято підтримує Dogecoin

За словами американського винахдіника, його підтримка Dogecoin пов'язана з тим фактом, що криптовалюта-мем працює завдяки підривній масовій спільноті, на відміну від біткоїна, з його прихильниками з Волл-стріт.

Ілон Маск брав став безпосереднім учасником дискусії у Твіттері щодо того, хто має владу у світі криптовалют, яку проводили, зокрема, прихильник біткоїна та колишній генеральний директор Twitter Джек Дорсі та творець Dogecoin Біллі Маркус. Останній в соціальній мережі заявив, що його головна мета створювати щось, заробляти гроші та отримувати задоволення.

Біллі Маркус звернув увагу на те, що він звик до корпоративного істеблішменту і не бачить жодного суттєвого відриву від цього середовища, а біткоїн просто дає владу новим багатим людям. Реагуючи на цю заяву Ілон Маск зізнався, що саме тому він підтримує Dogecoin.

Фото — unsplash.com

Як уже згадувалося раніше, наприкінці жовтня американський винахідник розповів, якими цифровими монетами він володіє. До його портфеля потрапили лише три криптовалюти: біткоїн, Ethereum, а також Dogecoin.

Що потрібно знати про криптовалюту Dogecoin

Це валюта-мем, яку створили у 2013 році. Валюта названа на честь інтернет-мема Doge. Мем є фотографією собаки породи сіба-іну на прізвисько Кабос. Головною особливістю криптовалюти є швидкий період початкового майнінгу.

4 лютого 2021 Ілон Маск після перерви у два дні повернувся в Twitter з повідомленнями про криптовалюту-мем Dogecoin. За кілька годин ціна на валюту зросла на 75%.

Булран почався після того, як мільярдер опублікував фото ракети, що летить на Місяць, і після додав твіт з одним словом: «Doge».

Новий пост спровокував десятки тисяч ретвітів і призвели до зростання ціни на Dogecoin.

В травні криптовалюта із зображенням собаки сіба-іну досягла рекордної позначки. Вартість токена піднялася до піку в розмірі 74 цента.

Аналітики припускають, що скоро монета буде коштувати уже 1 долар.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?