Аналітики ISW прогнозують відсутність будь-яких значних просувань росіян на фронті
Категорія
Україна
Дата публікації

Аналітики ISW прогнозують відсутність будь-яких значних просувань росіян на фронті

Аналітики ISW прогнозують відсутність будь-яких значних просувань росіян на фронті
Джерело:  online.ua

Згідно з прогнозами американських аналітиків, армія РФ так і не зможе виділити достатньо ресурсів для хоча б однієї наступальної операції в Україні. Окрім того, наголошується, що окупантам не вдасться захопити більше території в найближчі місяці, якщо події не будуть розгортатися "непередбачуваним чином".

Джерело: американський Інститут дослідження війни ( ISW)

Наступ РФ в Україні остаточно загальмував

Представники ISW звертають увагу на те, що наступальні операції росіян на Донбасу вичерпали імпульс, який ще був місяць тому.

За словами анаілтиків, окупантам не вдається отримати вигоду з попередніх успіхів навколо Бахмута та Авдіївки.

Експерти наголошуєються, що це є черговим підтвердженням головної проблеми армії РФ — вона не вміє перетворювати тактичні успіхи на оперативні успіхи.

Російським силам постійно не вдавалося скористатися тактичними проривами, щоби маневрувати в тилові райони або вивести з ладу значну частину українських оборонних рубежів. Тому вони постійно дають українцям час, щоб тактично вийти з бою та відновити оборонні позиції, проти яких росіяни повинні розпочати нові атаки, - пояснюють аналітики.

Фото - understandingwar.org

Експерти не прогнозують наступальні операції РФ у найближчій перспективі

Як стверджують американські аналітики, армія РФ, цілком можливо, так і не зможе виділити достатньо ресурсів для будь-якої однієї наступальної операції, щоб відновити імпульс, потрібний для значного територіального просування, що призведе до оперативних успіхів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?