Анастасія Приходько довела себе до анорексії схудненням і застерігає інших жінок
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анастасія Приходько довела себе до анорексії схудненням і застерігає інших жінок

Анастасія Приходько довела себе до анорексії схудненням і застерігає інших жінок
Джерело:  online.ua

Українська співачка Анастасія Приходько зізналася підписникам в Інстаграмі, що у 18 років у неї діагностували початкову стадію анорексії. Зірка так захопилася схудненням, що могла кілька днів їсти лише капусту і пити воду.

Джерело: Instagram Анастасії Приходько.

Співачка навчалась у Київському національному університеті культури й мистецтв. У 18 років зіткнулась з страшною хворобою – анорексією.

Артистка розповіла, що причиною хвороби стали зауваження від "друзів". Вони критикували її за нібито великий живіт та друге підборіддя.

“Почала дробове харчування, потрохи дійшло до відрази до їжі, почало нудити від неї. На вагах було 47 – 48. Я зрозуміла, що можу два дні не їсти, пити воду, з'їсти капусту, коли звичка спрацьовувала, що щось потрібно з'їсти. Психолог сказала, що у мене початкова версія анорексії”, – поділилася співачка.

Анастасія почала відчувати відразу навіть до улюбленої їжі, і це почало її лякати. Тепер вона знає, що схуднути - важко, але набрати вагу – це ще складніше.

“Анорексія – бич нашого часу, психічний розлад, з яким впоратися вкрай складно. Тобі весь час здається, що у тебе зайва вага, навіть тоді, коли її немає. Але мозок думає зворотне. Ти не можеш дозволити собі з'їсти зайве. А потім організм перестає сприймати їжу в принципі й починаються страшні незворотні процеси", – розповіла страшні подробиці зірка.

Приходько почала боротися з хворобою. В цьому їй дуже допомогла підтримка мами, розмови з нею, а також смачна домашня їжа. З часом до неї повернувся апетит. Щоб привабливо виглядати, дівчина вже не голодувала, а почала займатися спортом.

Приходько радить не вірити в ідеальну картинку

Знаменитість порадила дівчатам нікого не слухати у погоні за бездоганною фігурою, та не вірити в ідеальну картинку.

“Не біжіть за уявними ідеалами, не створюйте ілюзорних кумирів, особливо, в епоху блогерства, коли, щоб бути красивим, досить хорошої пози, освітлення або просто інста-фільтру. Картинка – це не справжнє життя! Шукайте себе!”– підкреслила Анастасія.

Виконавиця також порадила жінкам з анорексією звернутися до лікаря, і не соромитися просити допомоги у близьких.

Читайте також:

  • Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення.

  • Дженніфер Лопес похизувалася розкішною фігурою під час нової фотосесії.

  • "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, що відбувається між нею та Еллертом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?