"Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, що відбувається між нею та Еллертом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, що відбувається між нею та Еллертом

"Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, що відбувається між нею та Еллертом
Джерело:  online.ua

Відома українська акторка та головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина нарешті наважилася розповісти про непростий період у романтичних стосунках з Олександром Еллертом. За словами зірки, у них справді криза, однак пара робить все можливе, щоб врятувати своє кохання.

Джерело: "24 канал"

Ксенія Мішина розказала про стосунки з Олександром Еллертом

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт доволі довго не спілкувалися з журналістами після гучної заяви про їхній розрив. Проте пізніше все одно стало відомо, що вони намагаються налагодити свої відносини - Мішину підловили разом з гумористом.

Після цього акторка натякнула, що все-таки роман з автором "Кварталу 95" не припинився, наразі закохані активно працюють над проблемами у стосунках.

"Зараз у нас складний період. Я вважаю, це нормально, це відбувається в кожній парі. Криза – це шанс на розвиток. Звісно, ми спілкуємося, пробуємо відновити наші стосунки. Що буде далі – я поки що не знаю", - поділилася зірка.

Як Еллерт прокоментував відновлення стосунків з Мішиною

Нещодавно гуморист розповідав про свої відносини з акторкою. Він назвав її "коханою жінкою", а також своєю слабкістю.

"Я скуповую квіти у всіх квіткових магазинах. Вона, сподіваюся, їх не перепродає. Ось у таких ми стосунках", – зізнався Еллерт.

Що відомо про розрив Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Нагадаємо, що 16 липня Ксенія Мішина повідомила про остаточний розрив романтичних стосунків з автором "Кварталу 95" Олександром Еллертом.

За словами акторки, розставання було раптовим, проте це сталося назавжди. Олександр Еллерт нібито не повинен більше брати участь у її житті, адже останній рік виявився для жінки дуже драматичним.

Схоже, що самого Еллерта зачепили ці слова. Він опублікував на сторінці скриншот з Вікіпедії, де пише пояснення до слова "драма".

Що цікаво, гуморист дозволив коментувати допис прихильникам, тоді як Мішина обмежила таку можливість і попросила нічого не запитувати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?