Анастасія Приходько назвала кастинги у ВІА Гру "жалюгідним видовищем"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анастасія Приходько назвала кастинги у ВІА Гру "жалюгідним видовищем"

Анастасія Приходько назвала кастинги у ВІА Гру "жалюгідним видовищем"
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Анастасія Приходько неочікувано для всіх зізналася, що могла стати учасницею гурту "ВІА Гра", однак, як стверджує артистка, їй не вдалося успішно пройти кастинг.

Джерело: "Віпи і Топи"

Анастасія Приходько жорстко розкритикувала кастинги у "ВІА Гру"

За словами зірки, вона ще в юному віці мріяла стати відомою співачкою, тому спробувала пройти кастинг, щоб потрапити до гурту "ВІА Гра". Приходько зазначає, що вона не змогла підкорити Костянтин Меладзе, який був продюсером гурту.

Ми танцювали, співали. Я була на підборах, хоча я не знала, як це – цицьками трусити. Танці це не мій коник зовсім. Це таке було, дуже жалюгідне видовище. Але я намагалася бути якось там сексуальною,– поділилася своїми враженнями Анастасія.

Приходько також розповіла про Євробачення-2009

Як відомо, у 2009 році співачці вдалося перемогти у російській "Фабриці зірок-7". Після цього вона хотіла представляти Україну на Євробаченні, однак артистку дискваліфікували.

Мені дуже боляче було, що мене дискваліфікували з нацвідбору. Були певні домовленості тоді Першого національного з певною співачкою, - зізналася Приходько.

За словами артистки, тоді вона вирішила представити з тою самою піснею Росію. Після цього Анастасії не були раді в Україні.

Анастасія Приходько (фото - facebook.com/profile.php?id=100007430375089)

В Україні мене сприймали як людину, яка зрадила країну. А в Росії – якого біса вона представляє нашу державу, будучи українкою та ще й з українською піснею. І з цим всім впоратися… Моя умова була – я зроблю все, що завгодно, але я хочу співати українською мовою. Для мене це принципово, - додала зірка.

Тоді Анастасії Приходько вдалося вибороти 11 місце - це її неабияк підкосило. До того ж вона так і не отримала пісні від продюсера Меладзе, який обіцяв їй написати композицію.

Бо за контрактом у сім років продюсер має написати співачці пісню. А тут нема, нема. Він сказав: "Я не розумію яка потрібна пісня під її голос, - розповіла Анастасія.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?