Андре Тан назвав речі, які приваблюють чоловіків у жінках
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Андре Тан назвав речі, які приваблюють чоловіків у жінках

Андре Тан назвав речі, які приваблюють чоловіків у жінках
Джерело:  online.ua

Відомий український дизайнер і модельєр Андре Тан поділився своїми думками про жіночність. На його думку, вона складається з кількох важливих аспектів. Вони, відповідно, і привертають увагу чоловіків.

Джерело: Instagram Андре Тана.

У своєму дописі в Інстаграм дизайнер розповів підписницям, що жіночність - це те, що всередині, а не зовні.

"Як мені здається, найголовніше – зрозуміти, що жіночність не літає десь у хмарах або в вашій квартирі, вона не відбивається в дзеркалі й не рясніє на обкладинках журналів. Вона – всередині вас. І крапка. Якщо ви розслабитеся і по-справжньому відчуєте себе жіночною, то станете такою і в очах оточуючих", – поділився Андре Тан.

Дизайнер зазначив, що сексуальний досвід також має значення в усвідомленні жіночності. Однак коли жінки всю увагу приділяють пошукам чоловіка, – це помилкова стратегія. Адже найбільше приваблюють чоловіків ті жінки, які насолоджуються собою, займаються саморозвитком і живуть для себе.

Три основні складові, які формують відчуття жіночності

Важливою в розвитку жіночності дівчинки є роль матері. Мама – це та єдина людина, яка формує основу жіночності, і головне, що може зробити мати для виховання у дочки жіночності, – це самій бути жінкою.

Андре Тан звернув увагу і на, що важливий і вплив інших жінок. Він закликав жінок не соромитися черпати натхнення в інших жінок.

“Жінки вчаться одна в одної, обмінюються враженнями, висловлюють свої почуття, ставлення до свого тіла і сприйняття себе... Але найголовніше – від інших жінок варто черпати натхнення, не потрібно цього соромитися, адже саме цей процес і підтримує жіночність у світі”, - написав дизайнер.

Також він додав, що дуже сумно, що багато сучасних жінок не вважають себе жіночними.

Читайте також:

  • Андре Тан назвав речі, які потрібно негайно викинути із гардеробу.

  • Колишня дружина Андре Тана прокоментувала їхнє розлучення.

  • Тіна Кароль показала вміст своєї сумки за 62 тисячі гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?