Колишня дружина Андре Тана прокоментувала їхнє розлучення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишня дружина Андре Тана прокоментувала їхнє розлучення

Колишня дружина Андре Тана прокоментувала їхнє розлучення
Джерело:  online.ua

Нещодавно відоми вітчизняний модельєр Андре Тан повідомив, що розлучився з дружиною Аліною Харечко після дев'яти років шлюбу. За його словами, після розриву вони залишилися друзями. Колишня дружина дизайнера уже підтвердила цю заяву.

Джерело: Інстаграм Аліни Харечко

Як колишня дружина Андре Тана коментує їхнє розлучення

Жінка вирішила публічно звернутися до колишнього чоловіка та назвала його Андрієм Миколайовичем. Аліна Харечко подякувала дизайнеру за подружнє життя, а також за досвід у сфері моди, який їй вдалося здобути протягом багатьох років партнерства.

Вона також нагадала, що була поряд з коханим не лише на піку кар'єри, а й в часи банкрутства. У компанії Andre Tan вона встигла побувати в ролі фінансової аудиторки, криза-менеджерки та PR-директорки.

"Ми побудували класний бізнес і мережу з 3-х до 52 магазинів ATAn, народили дуже красиву дочку, пережили з тобою два банкрутства і кілька криз в нашій компанії, але в підсумку зробили її рентабельною", – розповіла Аліна Харечко.

Окрім того, жінка згадала слова Андре Тана, який нещодавно заявив: вони починали та закінчили дружбою. На переконання Аліни Харечко, їхня спільна донечка, якій дизайнер платить аліменти, може пишатися таким успішним батьком.

"Ми починали з дружби, дружбою і закінчуємо. У моєї дочки дуже талановитий тато, яким точно можна пишатися", - наголосила жінка.

Варто звернути увагу на те, що з моменту офіційного розлучення подружжя минуло більше ніж пів року, проте жінка досі залишається самотньою. Аліна Харечко не приховує, що "вірить в кохання, незважаючи ні на що".

"А що я? Я обираю вірити у справжнє кохання. До тремтіння в колінках. Вірне, чесне, світле та щире. Десь таке кохання точно є", – наголосила колишня дружина Андре Тана в інстаграм-сторіс.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?