Андрій Шевченко виходить зі складу НОК на знак протесту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Андрій Шевченко виходить зі складу НОК на знак протесту

Андрій Шевченко виходить зі складу НОК на знак протесту
Джерело:  online.ua

18 листопада колишній тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко офіційно заявив, що вирішив покинути Національний олімпійський комітет України. За словами футболіста, таке рішення він був вимушений ухвалити через незгоду з результатами виборів нового складу комітету.

Джерело: Фейсбук-сторінка Андрія Шевченка

Шевченко заявив про вихід зі складу НОК на знак протесту

Я вважаю почесною роботу в Національному олімпійському комітеті, розумію важливість його розвитку. Водночас я не можу залишитися в НОК за такого складу. Ми платимо за свою свободу безмежно високу ціну життями найкращих з українців. Мусимо бути гідними їх, - наголосив колишній тренер збірної України.

Що відомо проскандал навколо НОК

 17 листопада під час ХХХVII звітно-виборної асамблеї Національного олімпійського комітету новим президентом НОК обрали чинного міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта.

На асамблеї також обрали нових членів НОК на період 2022-2026 років, зокрема Нестора Шуфрича, Григорія Суркіса, Олександра Усика, Андрія Шевченка, Марину Бех-Романчук, Лілію Подкопаєву.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?