Ані Лорак вперше назвала причину своїх виступів в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ані Лорак вперше назвала причину своїх виступів в Росії

Ані Лорак вперше назвала причину своїх виступів в Росії
Джерело:  online.ua

Українська співачка Ані Лорак, яка живе та працює в Росії, вперше за 7 років дала інтерв'ю в Україні. Скандальна артистка почала стверджувати, що виступає в країні-агресорі, оскільки вважає себе "пташкою", яка дарує людям музику без кордонів.

Джерело: ЖВЛ

Лорак прокоментувала життя та гастролі в РФ

За словами співачки, вона живе в Україні, від'їжджає, приїжджає, але не дає концертів. Ані Лорак вирішила пояснити, як ставиться до того, що чимало українців вважають її зрадницею, оскільки після початку війни на Донбасі вона переїхала в Росію і багато разів була присутня на музичних преміях у країні-агресорі.

"Мені вистачає любові, тому я можу дарувати лише любов. Я дерево любові, можу нести лише любов. Не знаю, що ще можна написати, щоб образити мене. Мені нема чого боятися. Я пташка, яка дарує людям музику без кордонів. А пташка завжди хотіла літати так, щоб було багато місця. І в Україні мені було дуже тісно. Я зрозуміла, що тут вже всього досягла, коли привезла срібло з Євробачення. Захотіла у світ. Тому почала розширяти територію гастролей. Бо пташка потребує більше місця, щоб літати. А крила в мене зростали", - заявила Лорак.

За словами співачки, вона 7 років не давала концертів в Україні, оскільки підозрювала політичну замову.

"Тому, коли замовники, наскільки я розумію, трішки відійшли, з'явилася можливість виступати", - стверджує скандальна артистка.

Лорак, мовляв, здогадується, хто намагався завадити їй, однак не хоче називати прізвищ.

"Можу тільки здогадуватися, що десь в куточку стоїть заздрість. Не хлопчика, бо їм я подобаюся. Інтуїтивно мені здається, що дівчинки, яка каже: "Я хочу так само". Хтось постійно хоче щось написати про Ані Лорак. Певно, є якісь інтереси".

Окрім того, співачка додала, що хоче повернутися на українську сцену у 2022 році, а відмовлятися від концертів в Росії – не збирається.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?