Anonymous опублікували понад терабайт даних найбільшої медіакорпорації РФ ВДТРК
Категорія
Технології
Дата публікації

Anonymous опублікували понад терабайт даних найбільшої медіакорпорації РФ ВДТРК

Anonymous опублікували понад терабайт даних найбільшої медіакорпорації РФ ВДТРК
Джерело:  online.ua

Хакери з групи Anonymous опублікували 900 000 електронних листів і 4 000 файлів від ВГТРК – російського державного мовника.

Джерело: Anonymous

Хакери оприлюднили листи ВГТРК 

Хакерська група Network Battalion 65′ (NB65) зламала вебресурси Всеросійської державної телевізійної та радіомовної компанії Росії (ВДТРК) – найбільшої державної медіакорпорації країни. Дані опублікували на сайті  DDoSecrets.

Фото - скріншот

За словами колишніх співробітників ВГТРК, кремлівські чиновники диктували, як висвітлювати новини, і вводили запальні фрази, спрямовані на дискредитацію України.

Вони зазначали, що, хоча редактори зазвичай мають свободу приймати рішення, «де стосується великої політики, війни та миру, у них немає свободи».

За словами колишнього оператора ВГТРК, співробітники ВГТРК брали редакційні вказівки з Кремля, заносили в чорний список експертів, які не дотримувалися партійної лінії, і жартували, чия це «черга брехати».

Як заявили представники хакерів, вони зламали ВДТРК через вторгнення Росії в Україну.

Вони додали, що продовжать завдавати збитків компаніям, пов'язаним із російським урядом, доки ЗС РФ не покинуть окуповані українські території.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?