Apple затримала випуск нових iPad через серйозну проблему
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple затримала випуск нових iPad через серйозну проблему

Apple затримала випуск нових iPad через серйозну проблему
Джерело:  online.ua

У керівництві компанії Apple ухвалили рішення щодо відтермінування випуску у продаж нових iPad Pro, оскільки їх виробництво супроводжується певними труднощами.

Джерело: Bloomberg

Згідно з оприлюдненими подробицями, джерела агентства відклало випуск згаданих гаджетів принаймні на один місяць. Складнощі полягають у виробництві екранів за технологією MiniLED.

Перш за все фахівці зіткнулися з певними незапланованими складнощами у роботі над новим екраном у 12,9 дюйма. Ще у квітні публікувалися дані стосовно обмежень у поставках на тлі проблем з міні-світлодіодними дісплеями.

Наразі партнери американської компанії працюють над різними шляхами для вирішення поточної ситуації, щоб забезпечити в необхідних обсягах виробництво проблемних екранів для своїх гаджетів.

“Планшет iPad Pro останньої розробки офіційно має надійти у продаж приблизно за тиждень, однак покупці можуть не отримати його аж до липня. Дати доставки попередньо замовлених пристроїв вже продовжені з кінця червня до початку липня”, - цитує Bloomberg власне джерело в Apple.

Одночасно з цим у компанії звернули увагу на зменшення прибутку приблизно на 4 мільярди доларів. Це пов’язують з надзвичайно високим попитом, а також дефіцитом напівпровідників.

Передбачається, що міні-світлодіодний дисплей iPad Pro від Apple продаватиметься як панель Liquid Retina XDR. Цей екран — пропозиція з широким динамічним діапазоном та схожими характеристиками на особливості Apple Pro Display XDR.

Відтермінування випуску в Apple

Історія з новим iPad Pro не перша серед подібних інцидентів для американської компанії.

Технологічний гігант на презентації у квітні відзначився аксесуаром AirTag, про розробку якого говорилося вже тривалий час. Медіа оприлюднювали відповідні подробиці упродовж кількох останніх років.

AirTag — це невеличкий пристрій круглої форми, він передбачений для закріплення на зв’язці ключів, або ж кріплення до гаманця чи інших речей, які людина боїться загубити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?