Арахамія звинуватив у брехні прем’єр-міністра Грузії Гарібашвілі
Категорія
Політика
Дата публікації

Арахамія звинуватив у брехні прем’єр-міністра Грузії Гарібашвілі

Арахамія звинуватив у брехні прем’єр-міністра Грузії Гарібашвілі
Джерело:  online.ua

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія звинувачує у брехні прем’єр-міністра Грузії Іраклія Гарібашвілі, який почав стверджувати, що саме український політик заблокував надання Тбілісі статусу кандидата на членство в ЄС.

Джерело: Телеграм-канал Давида Арахамії

Арахамія відповів на звинувачення прем’єр-міністра Грузії Гарібашвілі

Зовсім недавно на засіданні ПАРЄ він (Гарібашвілі - ред.) заявив, що Арахамія начебто недавно їздив до Європи і США та відмовляв брати Грузію в кандидати на членство в Євросоюзі. По-перше, в Європі Арахамія не був. По-друге, в США Арахамія конкретно займався тим, що обґрунтовував концепцію про те, що пан Іванішвілі є олігархом російського плану, який має маріонетковий уряд і по суті підставляє звичайний грузинський народ, який хоче в Європу, – написав Давид Арахамія.

Народний обранець також публічно пообіцяв, що що команда гдави держави Володимира Зеленського буде "максимально допомагати Грузії ставати членом Європейського Союзу".

Фото - скриншот

І не звертайте, будь ласка, уваги на відверті вкиди і фейки грузинського уряду, зокрема прем’єр-міністра, який розповсюджує недостовірну інформацію просто на замовлення одного олігарха, – підсумував глава фракції "СН".

Як відомо, прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі 22 червня почав звинувачувати опозиційну депутатку Саломе Самадашвілі та українського політика Давида Арахамію в тому, що вони завадили Тбілісі отримати статус кандидата на членство в ЄС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?