ЗСУ значно наблизились до звільнення Херсону та Мелітополю
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ значно наблизились до звільнення Херсону та Мелітополю

ЗСУ значно наблизились до звільнення Херсону та Мелітополю
Джерело:  online.ua

За словами мера окупованого армією РФ Мелітополя Івана Федорова. українські захисники в ході успішного контрнаступу впевненно наближаються до Херсона та Мелітополя.

Джерело: Facebook-сторінка Івана Федорова

ЗСУ наближаються до звільнення Херсону та Мелітополя 

За словами Федорова, на Запорізькому напрямі лінія фронту просунулась на 10 кілометрів.

Хочу констатувати кілька фактів, аби підтримати та повернути віру тим мешканцям нашим, які знаходяться на окупованих територіях. На сьогодні наші героїчні Збройні Сили України істотно просунулися і вже знаходяться на кордонах Херсона. Я впевнений, що найближчими тижнями місто Херсон буде звільнено нашими героїчними військовими. Така сама ситуація - в напрямку Мелітополя. Вже більше як на 10 кілометрів просунулися від Запоріжжя у бік Мелітополя наші Збройні Сили, - зазначив Федоров.

На його переконання, завдяки поставкам західної зброї українські військові обов'язково звільнять Херсон та Мелітополь, а також інші міста.

Останнім часом надходить велика кількість західного озброєння, котре наближає нас до перемоги. Сподіваюся, найближчим часом його буде достатньо для того, щоб деокупувати наші окуповані міста і врятувати наших мешканців. Віримо у ЗСУ, - наголосив Федоров.


Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Між тим спікер Нацгвардії України Руслан Музичук зазначив, що протягом останніх кількох днів кардинальної зміни ситуації на фронті не спостерігалось.

За останні кілька днів ситуація, на щастя, кардинально не змінилася, незважаючи на кількочисельну перевагу. Незважаючи на те, що ворог має дуже багато засобів, зосереджених саме на напрямку Донецької та Луганської областей, він не мав значних успіхів. Не було захоплено значної ділянки території і великого просування вглиб території. І це велика заслуга всіх наших воїнів, які боронять східні рубежі, - зазначив Музичук.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?