Армія РФ не має успіху в результаті наступу на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ не має успіху в результаті наступу на Донбасі

Армія РФ не має успіху в результаті наступу на Донбасі
Джерело:  online.ua

За словами керівника Луганської ОВА Сергія Гайдая, кремлівська окупаційна армія провалила наступ на території Луганської та Донецької областей та не може прорвати оборону українських військових.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Окупанти вже програли битву за Донбас 

Можна говорити, що вона триває, але триває не за сценарієм росіян. Вони намагалися накопичити великі резерви, кинути їх в бій, ведуть масовані артобстріли. Але стільки, скільки вони втрачають, скільки підрозділів забрали від лінії фронту, щоб якось їх привести до ладу, компенсувати величезну кількість російських бійців, які загинули там. Але все одно вони не можуть просунутися ні в Луганській, ні у Донецькій області так, як планували, - наголошує очільник Луганської ОВА.

За його словами, саме тому кремлівські загарбники вирішили змінити тактику та за підтримки артилерії постійно кидати війська в атаку.

І якщо їм вдається десь за два тижня отримати успіх на околицях якогось населеного пункту, то це для них величезний успіх, - зазначає Гайдай.

За словами керівника ОВА, командування кремлівської окупаційної армії вже відмовилось від встановлення конкретних дат захоплення Сєвєродонецька.

Фото - facebook.com/sergey.gaidai.loga

Всі заяви росіян про те, що вони контролюють Сєвєродонецьк, - це брехня. Так, дійсно, вони контролюють більшу частину міста, але все місто не контролюють. Зараз вони навіть не говорять про терміни, ніхто не називає ніяких дат. Просто озвучують, що є завдання захопити повністю Сєвєродонецьк або перерізати та контролювати трасу "Лисичанськ - Бахмут", тому вони її обстрілюють, але не контролюють, - підкреслив Гайдай.

Він зауважив, що в цілому ситуація в Луганській області залишається важкою, оскільки ворог постійно поповнює резерви на напрямках: Горіхове, Тошківка, Золоте, Комишуваха і Сєвєродонецьк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?