Арестович пояснив постійну зміну російського командування
Категорія
Політика
Дата публікації

Арестович пояснив постійну зміну російського командування

Арестович пояснив постійну зміну російського командування
Джерело:  online.ua

За словами радника глави ОПУ Олексія Арестовича, команда російського диктатора Володимира Путіна вимушена змінювати військове командування РФ, оскільки Кремль не бачить жодних успіхів у війні проти України.

Джерело: Ютуб-канал "ФЕЙГИН LIVE"

Арестович прокоментував зміну командування РФ

На переконання Олексія Арестовича, російська армія потребує не стільки того, хто добре командуватиме, як того, хто надихатиме солдатів.

Зміна командування може означати, що у військ проблеми з морально-психологічним станом… Їм потрібна людина, яка не просто буде керувати військами, а надихатиме їх. Потрібна людина, яка знайде підхід до солдатів, – наголошує представник команди Володимира Зеленського.

Олексій Арестович також звернув увагу на те, що армія РФ уже вкрай виснажена до цього 101 дня, оскільки загарбники точно не готувалися до такої тривалої битви. Враховуючи це, Путін ухвалив рішення про призначення того, хто більш вміло, ніж прості червоні командири, вестиме солдатів в бій. Ним став генерал Геннадій Жидко.

Представник ОПУ також прокоментував зростаючу кількість російських відмовників - їх уже майже 40%. На переконання Арестовича, це також могло стати причиною зміни командування. За його словами дуже важливо мати таку людину, яка зможе пояснити солдатам, за що ті воюють.

Однак ключова причина змінили командування - це провал у війні, шалені втрати живої сили, жодних значних перемог на головних напрямках, зокрема не взяли Ізюм, Попасну, Сєвєродонецьк й трасу Лисичанськ – Бахмут.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?