Нацгвардія знищила майже увесь взвод росіян у Донецькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Нацгвардія знищила майже увесь взвод росіян у Донецькій області

Нацгвардія знищила майже увесь взвод росіян у Донецькій області
Джерело:  online.ua

Збройні Сили України продовжують успішно ліквідовувати російських окупантів, які вторглись на нашу землю. Про свої успіхи цього разу розповіли нацгвардійці.

Джерело: Національна гвардія України

 НГУ ліквідували майже увесь взвод росіян у Донецькій області

Зазначається, що українські воїни змогли знищити не лище цілий взвод російських окупантів, а також техніку загарбників. Нацгвардійці успішно розгромили ворожу БМП та майже увесь взвод російських окупантів у Донецькій області. Після цього вони вивели з ладу ще 7 одиниць бойової техніки ворога.

Загарбники, що невпинно намагаються взяти під контроль українські землі, цього разу були змушені ховатися по кущах, однак це їм не допомогло. Мінометна батарея Нацгвардії не вперше грає у схованки з окупантом,– розповідають представники НГУ.

Окрім того, наголошується, що вони легко "знайшли" близько 20 російських солдат, а також 8 одиниць бойової техніки. Серед них, зокрема: чотири БТР-82, дві МТЛБ та один Т-72 вивели з ладу, а один БМП-2 більше ніколи не зможе спричинити біль українській землі.

Нка переконання наших бійців, лише спільними зусиллями український народ зможе вибороти перемогу в цій війні.

А ті, хто цього не розуміє, стануть добривом для українського чорнозему, – наголошують в НГУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?