Архівні та рідкісні кадри: The Beatles випустили новий кліп на пісню Here Comes The Sun
Категорія
Культура
Дата публікації

Архівні та рідкісні кадри: The Beatles випустили новий кліп на пісню Here Comes The Sun

Архівні та рідкісні кадри: The Beatles випустили новий кліп на пісню Here Comes The Sun
Джерело:  online.ua

В інтернеті оприлюднили новий кліп на пісню The Beatles - Here Comes the Sun про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube.

Цікаво, що відеоролик, присвячений 50-річчю з виходу пісні, створений із залученням архівних світлин. Він демонструє гру легендарного гурту разом, проте не показує жодного з музикантів прямо - лише тінями чи іншими способами.

Нагадаємо, Here Comes the Sun вийшов у 1969 році як один з треків альбому Abbey Road. Обкладинка до цієї платівки стала ледь не найвідомішим зображенням "Ліверпульської четвірки" - гурт прямує через дорогу на "зебрі".

Abbey Road став останнім, 12-м, альбомом "Бітлів". Невдовзі вони назавжди розійшлися та більше не збиралися усі разом як музичний гурт.

Авторство безпосередньо Here Comes the Sun належить гітаристу Джорджу Гаррісону. Він пояснював, що пісня з'явилася у дуже скрутний час, коли гурт займався безкінечною паперовою роботою з лейблом Apple Records.

Музиканта тоді спіткала низка проблем - медична операція, арешт через наркотики. Коли він зумів відволіктися від цих життєвих негод, з'явилася Here Comes the Sun - пісня про схід сонця.

Як повідомляв ONLINE.UA, барабанщик The Beatles Рінго Старр за участю телеведучого Джиммі Феллона та професійних музикантів виконав хіт Yellow Submarine. Усі при цьому грали на дитячих інструментах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?