Армія РФ вдається до численних обстрілів та піхотних штурмів в районі Авдіївки
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вдається до численних обстрілів та піхотних штурмів в районі Авдіївки

Артилеристи ЗСУ
Джерело:  Еспресо

Злочинна армія РФ на тлі значних втрат в результаті невдалих спроб штурмових дій в районі Авдіївки на Донеччині наразі вдається до численних атак піхотою із мінімальним використанням бронетехніки. 

Що відомо про ситуацію в районі Авдіївки

За інформацією керівника Авдїівської МВА Віталія Барабаша, злочинна армія продовжує масовані обстріли в районі міста і по самому місту, однак для проведення атак вже переважно використовує піхоту із мінімальною кількістю бронетехніки.

Барабаш зазначає, що українські військові відбивають усі ворожі атаки, ситуація залишається складною, однак контрольованою.

Дійсно, гаряче і складно. День від дня, в принципі, нічим не відрізняється - ворог кидає все нові і нові сили для того, щоб реалізувати свої хворі бажання оточити місто, - підкреслює очільник МВА.

Що відомо про успіхи ЗСУ у обороні Авдіївки

За його словами, українські військові у дуже складних умовах тримають потужну оборону.

Не дивлячись і на велику кількість масованих обстрілів, і роботу авіації, і "м'ясні штурми". Ситуація важка, але контрольована, - підкреслив Барабаш.

Він зазначив, що протягом останніх двох діб окупанти скоротили використання техніки у спробах наступу, однак атаки переважно піхотними підрозділами продовжуються.

Швидше за все, погодні умови не дозволяють їм більш активно використовувати техніку, а може - вже розуміють, що фізично їх уже не так достатньо, - припускає Барабаш.

Глава МВА зауважив, що українські військові готуються до посилення ворожих атак.

Він також спростував заяви кремлівських пропагандистів про, нібито зміни у сірій зоні в районі міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?