Армія РФ вдарили дронами по Дніпропетровщині. Є загибла та поранений
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вдарили дронами по Дніпропетровщині. Є загибла та поранений

Сергій Лисак / Дніпропетровська ОВА
вибух

Російські військові вдень атакували дронами місто Нікополь Дніпропетровської області, внаслідок чого загинула жінка та дістав поранення чоловік. 

Росіяни вдень вдарили дронами по Нікополю

Пообіді ворог вдарив по Нікополю двома дронами-камікадзе. Загинула 67-річна жінка. Осколкові поранення отримав чоловік 68 років. Він ушпиталений, - повідомляють в ОВА. 

В ОВА додали, що наслідки атаки уточнюються.

Нікопольський феросплавний завод закривається

Акціонерне товариство "Нікопольський феросплавний завод" заявило про призупинення свого виробництва на зимовий період через постійні обстріли з боку російських окупантів.

Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Адміністрація АТ зауважує, що Нікополь Дніпропетровської області знаходиться за 5 кілометрів від тимчасово окупованого російськими загарбниками Енергодару, через що щодня зазнає обстрілів ворожої артилерії.

Серед цілей військ РФ – підприємства критичної, енергетичної та промислової інфраструктури України, і Нікопольський феросплавний завод відповідно.

Як зазначають у керівництві підприємства, через "непрогнозовані дії окупантів в АТ НЗФ можливі перебої із забезпеченням енергоресурсів - електроенергією та водою". Крім того, під загрозою здоров'я та життя персоналу, тому в рамках соціального партнерства з Нікопольською громадою завод впроваджує та посилює заходи безпеки.

Задля збереження пічних агрегатів, адміністрацією АТ НЗФ прийнято рішення про тимчасове призупинення виробництва феросплавної продукції. Тим часом на підприємстві продовжать виконувати будівельні та ремонті роботи, пов'язані з модернізацією обладнання та енергокомунікацій, які неодноразово були пошкоджені через обстріли, – розповіли в адміністрації підприємства.

В АТ НЗФ додали, що після усунення загрози обстрілів енергосистеми України завод готовий продовжити постійну роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?