Армія РФ додає сили на Запорізький напрямок
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ додає сили на Запорізький напрямок

Армія РФ додає сили на Запорізький напрямок
Джерело:  online.ua

За словами українськиї воїнів, армія РФ почала активно перекидати додаткові підрозділи на Запорізький напрямок, а також закріплюватися поблизу села Вершина на Донеччині.Однак нашим бійцям все одно вдалося відбити штурм ворога на кількох напрямках.

Джерело:  Генштаб ЗСУ

Генштаб розповів, що відбувається на фронті

Основні зусилля противник зосереджує на встановленні повного контролю над територіями Луганської та Донецької областей, утриманні захоплених районів Херсонської та частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей, створенні сприятливих умов для відновлення наступу на окремих напрямках, а також блокуванні морських комунікацій України у Чорному морі, - йдетья в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що на Харківському напрямку наші воїни зафіксували артилерійські обстріли в районах населених пунктів Харків, Дементіївка, Мосьпанове, Соснівка, Уди, Черкаські Тишки, Старий Салтів, Циркуни, Протопівка, Злочів, Руські Тишки, Петрівка, Пришиб, Прудянка та Калинове.

Ба більше, противник вдарив поблизу Руських Тишків. Для уточнення положення українських військ і корегування вогню вів повітряну розвідку БпЛА.

Також вказано, що на Слов’янському напрямку, з метою пошуку слабких місць в обороні ЗСУ російські загарбники вели штурмові дії у напрямках Довгеньке – Мазанівка та Пасіка – Долина, однак наші воїни дали ворогу потужну відсіч.

На Бахмутському напрямку ворог намагається покращити тактичне положення, але штурмові дії на напрямках Клинове – Бахмут та Миронівський – Семигір’я українські воїни відбили та змусили окупантів відступити, - зазначає Генштаб.

На напрямку Відродження – Вершина противник має частковий успіх, закріплюється південно-східніше населеного пункту Вершина.

Спроба просунутися у напрямках Володимирівка – Соледар та Стряпівка – Соледар завершилась для окупантів провалом.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?