Армія РФ готується до бойових дій на території Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ готується до бойових дій на території Криму

Армія РФ готується до бойових дій на території Криму
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Міноборони України, російські військові злочинці з армії РФ вже готуються до бойових дій на території окупованого Криму.

Джерело: Telegram Military Media Center

Що відомо про підготовку армії РФ до війни за Крим  

Зазначається, що за інформацією представників Міноборони, окупанти будують додаткові оборонні споруди на території окупованого півострова.

Вони зводять фортифікаційні споруди  у північній, західній та східній частинах Криму.

За наявною інформацією, також відбувається посилення захисту Кримських перешийків.

А в Азовському та Чорному морях тим часом російські війська зосереджені на недопущенні атак на свої кораблі та пункти базування флоту.

Скільки ще може тривати війна

За словами радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, з огляду на наявні ресурси в Україні та Росії, розв'язана Кремлем війна не буде тривати роками.

Радник керівника ОП підкреслив, що можливості та ресурси України зростають, оскільки військово-промислові комплекси нашої країни й партнерів працюють дедалі інтенсивніше.

Просто до війни ніхто не виробляв десятки тисяч снарядів на місяць - а зараз зовсім інше сприйняття потреб ВПК і готується необхідний обсяг озброєнь, - пояснює Подоляк.

Він також зазначив, що ресурси Росії стрімко скорочуються.

За словами Подоляка, ворог витратив практично все, що мав до війни, а докуповувати десь ті чи інші матеріали для виробництва нових обсягів зброї й ракет - це намагатися знайти когось на обкладеному санкціями ринку.

Плюс це вимагає преміальних виплат. Грубо кажучи, тут потрібно з великим дисконтом продавати свій товар і водночас з великою надбавкою купувати якісь запчастини для того чи іншого виробництва. Усе це позначатиметься на економічному стані РФ, - зазначив представник ОП.

Подоляк зазначив, що найкраще, на що може розраховувати Кремль, це замороження конфлікту із збереженням окупованих територій, однак Україні ніколи на це не пійде.

Але я не бачу потенціалу у цієї війни перерости в заморожений конфлікт. Тому що для України це означатиме фінал існування держави, - пояснив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?