ЗСУ відтісняють армію РФ в районі Бахмуту
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відтісняють армію РФ в районі Бахмуту

ЗСУ відтісняють армію РФ в районі Бахмуту
Джерело:  online.ua

Українським військовим вдалось відтіснити підрозділи злочинної армії РФ від Кліщіївки порядом із Бахмутом на Донеччині. 

Джерело:  DeepState

Що відомо про успіхи ЗСУ в районі Бахмуту  

Відповідно до сервісу електронних карт, українським військовим вдалось взяти під контроль висоту 233.3 поблизу Кліщіївки.

За інформацією екс-командира полку "Азов", майора ЗСУ, заступника командира 3 окремої штурмової бригади Максима Жоріна, наразі українські військові тільки наближаються до того, щоб взяти окупований армією РФ Бахмут під вогневий контроль.

Військовий підкреслив, що ситуація в районі міста залишається важкою.

Я б поки не робив таких заяв, що місто знаходиться прям все під вогневим контролем. Це не зовсім так. Ми лише на шляху до цього. Але можу з упевненістю сказати, що наша мета - це не тільки вогневий контроль над містом, а й повне його оточення для того, щоб надалі зробити знаходження супротивника там неможливим, - пояснив Жорін.

Яка наразі ситуація в районі Бахмуту 

Між тим бійці 28-ої ОМБр імені Лицарів Зимового Походу вибили російських військових злочинців з позицій на півдні в районі Бахмуту.

Захисники зазначили, що вели жорстокий бій з ворогом весь день: спочатку нищили бліндажі росіян, а потім, виявивши підрозділ окупантів, що діяв під командуванням ворожого спецпризначенця - почалася "зачистка" позицій.

Ворог довго не хотів здаватися, але під вогневим тиском піхоти та мінометів зрештою був змушений тікати далі, де його вже добила наша артилерія, - зазначили військові.

Окрім цього українські військові також змусили російських військових злочинців відступити у районі Новодарівки на території Запорізької області.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?