Армія РФ масовано вдарила по Дніпру ракетами та дронами. Є прильоти
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ масовано вдарила по Дніпру ракетами та дронами. Є прильоти

Армія РФ масовано вдарила по Дніпру ракетами та дронами. Є прильоти
Джерело:  online.ua

За інформацією керівника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, протягом ночі злочинна армія РФ випустила по Дніпру та регіону більше 20 ракет і дронів. Сили ППО збили більшість ворожих цілей, однак зафіксовано щонайменше 4 влучання. 

Джерело: Telegram керівника Дніпропетровської ОВА

Що відомо про наслідки нічної ворожої атаки по Дніпру 

Цієї ночі захисники з ПВК "Схід" збили над нашою областю 15 безпілотників та 4 крилатих ракети. Однак, на жаль, є і "прильоти, - зазначає керівник ОВА.

Зокрема, внаслідок ракетної атаки поранення отримав 27-річний чоловік. Його госпіталізували і він перебуває у стані середньої тяжкості.

Пошкоджень зазнали кілька будівель регіональної служби ДСНС. В Дніпрі внаслідок ворожої ракетної атаки спалахнули кілька пожеж, їх вже загасили.

Знищено понад 10 вантажних та легкових авто, стільки ж одиниць спецтехніки – пошкоджено. Побито 25 приватних машин та 2 автобуси.

Потрапляння сталося також по приватному підприємству у Дніпрі. Внаслідок удару постраждали 3 будівлі.

За словами голови Дніпропетровської облради Миколи Лукашука, після нічних ударів сталося дві пожежі, вони вже ліквідовані рятувальниками.

В Іларіонівській громаді Синельниківського району впав БПЛА. Виявили там і уламки ракети.

Усього вночі постраждали 7 людей. Жінки 52 та 70 років – у лікарні. "Зачепило" 3 приватні будинки та 9 багатоквартирних, а також дитсадок, магазини та адмінбудинки. Розбито 6 авто.

Що відомо про хронологію нічної ворожої ракетної атаки по Дніпру

У місті вночі пролунала серія вибухів. Незабаром у місті пролунали повторні вибухи. Повідомляється, що за час повітряної тривоги у Дніпрі пролунало понад 15 вибухів.

Пізніше спікер Одеської ОВА Сергій Братчук заявив, що Дніпро бореться з ворожою ракетно-дроновою навалою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?