Загинули старші офіцери РФ. Експерт розкрив подробиці "бавовни" в Бердянську
Категорія
Україна
Дата публікації

Загинули старші офіцери РФ. Експерт розкрив подробиці "бавовни" в Бердянську

Загинули старші офіцери РФ. Експерт розкрив подробиці "бавовни" в Бердянську
Джерело:  online.ua

21 травня Збройні сили України завдали потужного удару по штабу російських загарбників у Бердянську. Окупанти брешуть, що вони збили 6 ракет Storm Shadow, а ще 1 нібито впала на околицях міста. Як стверджує військовий експерт Андрій Крамаров, він не вірить у те, що росіяни могли їх збити своїми системами ППО.

Джерело: "24 Канал"

Чому росіяни не можуть збивати Storm Shadow

Експерт звертає увагу на те, що далекобійні ракети, які ЗСУ передав Лондон, мають позиційну систему навігації.

Плюс застосовані технології Stealth у фюзеляжі цієї ракети. Має системи навігації, які дозволяють їй на висоті 30 – 40 метрів над землею летіти, повторювати повністю контур місцевості, – пояснює Андрій Крамаров.

Ба більше, що важливо розуміти, Storm Shadow має зв'язок із військовими супутниками. Це означає, що ракета такого типу може оцінювати ситуацію в режимі реального часу й обходити системи ППО.

Не можна також не згадати, про що жителі Бердянську опублікували фото, на яких добре видно дим та пожежу після вибуху.

Як повідомляє експерт, ще минулого тижня армія РФ почала вивозити свій штаб з Бердянська. Також відомо, окупанти вивезли до Криму і колаборантів.

Проте влучання відбулося. Старші офіцери загинули, – підкреслив Андрій Крамаров.

Що відомо про "бавовну" в Бердянську

Вночі 21 травня українські воїни влучили у штаб одного із підрозділів росіян. Поки офіційних даних про втрати ворога немає.

Як згодом повідомив мер Мелітополя Івана Федорова, після вибухів протягом кількох годин місцеві жителі бачили дим біля захопленого аеродрому поблизу Бердянська.

Російські окупанти одразу почали брехати, що нібито їх ППО збила ракети над містом. За словами місцевих мешканців, росіяни дійсно намагалися щось збити, однак їм не вдалося це зробити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?