Армія РФ намагається приховати страшенні втрати у війні проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ намагається приховати страшенні втрати у війні проти України

Армія РФ намагається приховати страшенні втрати у війні проти України
Джерело:  online.ua

СБУ оприлюднила одну з розмов військових окупаційної армії РФ, з якої стає зрозуміло, як командування кремлівських окупаційних військ намагається приховати страшенні втрати у війні проти України.

Джерело: Facebook-сторінка СБУ

Окупанти приховують реальні втрати у війні проти України 

За інформацією представників СБУ, російські окупанти вивозять трупи своїх загиблих солдатів невеликими партіями та виключно в нічний час, щоб маскувати шалені втрати на війні в Україні.

Це значно збільшує термін доставки, тому іноді родичам окупантів приїжджає уже "напіврозкладений вантаж 200", який треба додатково ідентифікувати, - пояснюють в СБУ.

У нових перехопленнях СБУ, які вдалося зробити у Запорізькій області, йдеться мова про спроби командування окупаційної армії РФ приховати реальні втрати у війні проти України.

- Ты Макеевича отправлял?

- Его сегодня привезли, по предварительным данным. Вот должен опознать его сегодня.

- Жена переживает, его уже дней 6 везут.

- Их маленькими пачками везут, чтоб народ не ох*евал. И ночью…

За словами загарбника, зафіксованими на записі, з усього складу його роти (це близько 100 осіб) в живих залишилося лише 20-22 людини. Ще дев’ятеро – відмовилися продовжувати війну і написали заяву про відмову.

Між тим, в результаті обстрілів населених пунктів на території Миколаєвської області протягом минулої доби постраждали 12 людей.

Серед постраждалих за минулу добу дітей немає. Усі поранені доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

Станом на ранок 2 травня у лікарнях Миколаївської області знаходяться 133 жителі, які отримали поранення через ворожі обстріли.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?