Армія РФ несе шалені втрати в районі Соледару та під Кремінною: що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ несе шалені втрати в районі Соледару та під Кремінною: що відомо

Армія РФ несе шалені втрати в районі Соледару та під Кремінною: що відомо
Джерело:  online.ua

За словами речника Оперативного командування "Схід" Сергія Череватого, злочинна армія РФ несе страшні втрати в Соледарі на Донеччині, де продовжуються важкі бої. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про втрати окупантів та успіхи ЗСУ на сході України 

Череватий зазначив, що у Соледарі російські військові йдуть на безглуздий штурм міста буквально по трупах власних бойових товарищей.

Вони ротують свої підрозділи, особливо ті, що зазнали втрат, а втрати там дійсно великі. Вони, по суті, по тілах своїм наступають, це можна було побачити у відео, викладених в Інтернеті... - підкреслив Череватий.

За його словами, Кремль безжально витрачає головний свій ресурс — людей.

В першу чергу це штурмові групи, які намагаються одна за одною долати опір української сторони... Це такий екстенсивний шлях бойових дій, який веде до великих втрат ворога, - нагоосив речник ОК "Схід".

За його словами, за минулу добу, 14 січня, росіяни завдали 234 удари, а також сталося 32 бойових зіткнення, в результаті яких окупанти втратили 119 осіб убитими та 108 пораненими на цьому напрямку.

Сам Соледар ворог обстріляв 70 разів різними артилерійськими системами, - зазначив Череватий.

Між тим керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що українські військові продовжують успішний контрнаступ у напрямку Сватового та Кремінної, де ворог також зазнає шалених втрат.

За його словами, росіяни блокують виїзд і в’їзд в окупованих містах. Це стосується Лисичанська та Рубіжного.

Мужні українські захисники, заради просування , розміновують території від протипіхотних мін власними танками, - наголосив керівник ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?