Армія РФ обстріляла Антонівський міст біля Херсона. Є загиблий
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Антонівський міст біля Херсона. Є загиблий

Армія РФ обстріляла Антонівський міст біля Херсона. Є загиблий
Джерело:  online.ua

У середу, 26 квітня, російські війська обстріляли Антонівський міст біля Херсона. Внаслідок ворожої атаки є загиблий та поранений.

Джерело: Офіс генерального прокурора

РФ знову обстріляла Антонівський міст

Російські війська, вчергове порушуючи норми міжнародного гуманітарного права, здійснили обстріл району Антонівського мосту біля Херсона, — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, російські окупанти 26 квітня вкотре обстріляли район Антонівського мосту біля Херсона. На місці трагедії загинув цивільний чоловік. Також було поранено іноземного кореспондента.

Він працював над матеріалом про життя в місті, що тривалий час було в окупації, а тепер зазнає систематичних обстрілів з боку армії РФ, – повідомили у прокуратурі.

Журналіста доставлено у лікарню, де надається кваліфікована медична допомога. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Росіяни з артилерії ударили по Станіславу

Росіяни вдень 26 квітня обстріляли з артилерії Херсонщину. Внаслідок чого постраждав чоловік.

Ворог обстрілює Херсонщину. Внаслідок артилерійського удару по Станіславу постраждав чоловік 26 років. Також росіяни обстріляли район Антонівського мосту, внаслідок чого постраждав іноземний представник преси, — написав керівник ОП Андрій Єрмак.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?