Армія РФ обстріляла Авдіївку та передмістя Торецька. Є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Авдіївку та передмістя Торецька. Є загиблі

Армія РФ обстріляла Авдіївку та передмістя Торецька. Є загиблі
Джерело:  online.ua

Армія РФ 18 вересня обстріляла Авдіївку та передмістя Торецька. Є загиблі та поранений, значних пошкоджень зазнали приватні будинки.

Джерело: Офіс Генерального прокурора

Російська армія обстріляла Торецьк і Авдіївку

18 вересня армія РФ обстріляла два населених пункта на Донеччині. Є загиблі та поранений серед цивільного населення.

Донецька обласна прокуратура розпочала досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.

За даними слідства, 18 вересня 2023 року о 07:30 окупаційні війська РФ обстріляли смт Північне міста Торецька, ймовірно, з артилерії. Від розриву ворожого снаряду загинув чоловік, який їхав на велосипеді. Інший місцевий мешканець під час атаки перебував на вулиці та дістав осколкове поранення грудної клітини.

Об 11:45 російські військові завдали авіаракетного удару по м. Авдіївці. Від влучання боєприпасу в приватний сектор на подвір’ї домоволодіння загинула жінка.

Внаслідок обстрілів у населених пунктах зруйновано приватні будинки та пошкоджено автомобіль.
Прокурори вживають всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів РФ проти мирного населення Донеччини, – йдеться у повідомленні.

Обстріли Донеччини посилюються

Населені пункти Донецької області щодня зазнають обстрілів з боку російських окупантів. Страждають як прифронтові міста та села регіону, так і ті, що знаходяться у відносному тилу.

Нещодавно окупанти обстріляли приватний будинок у смт Північне. Унаслідок ворожої атаки постраждала родина з дітьми.

Після цього у Красногорівці в Донецькій області російські військові обстріляли будинок молитви однієї з місцевих церков. Внаслідок атаки постраждала жінка, яку госпіталізували.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?