Армія РФ обстріляла Херсон 31 раз: є поранені та влучання у газопровід
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Херсон 31 раз: є поранені та влучання у газопровід

Армія РФ обстріляла Херсон 31 раз: є поранені та влучання у газопровід
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 30 грудня, російські окупанти обстріляли територію Херсонщини з артилерії та реактивних систем залпового вогню. Місто Херсон армія РФ атакували 31 раз – унаслідок обстрілів є поранені та зафіксоване влучання у газопровід.

Джерело: Telegram голови Херсонської ОВА Ярослава Янушевича

РФ обстріляла Херсонщину 60 разів

Російські окупанти 60 разів обстріляли територію Херсонщини. Ворог гатив по мирних населених пунктах області з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків, – повідомив Янушевич.

Він додав, що по Херсону армія РФ завдала 31 удару. Ворожі снаряди влучили у газопровід, приватні та багатоквартирні будинки.

Минулої доби через російські обстріли поранення дістали дві людини, – додав очільник Херсонщини.

Що відомо про відновлення Херсонської області?

За інформацією Херсонської ОВА, для відновлення світла на Херсонщині працює 28 бригад – це 118 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять населені пункти Берислав, Благодатне, Твердомедове, Любимівку, Херсон, Наддніпрянське та Кізомис.

Зазначається, що над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювало 21 особа. Першочергові ремонтні роботи проведено за 4 адресами. Загалом перекрито OSB-листами 47 пошкоджених вікон.

Також тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити майже 387 кілометрів доріг місцевого значення.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 6 гектар територій, вилучили 83 вибухонебезпечні предмети, знищили – 4. Піротехніки ДСНС обстежили 19 гектар територій, вилучили та знешкодили 73 вибухонебезпечні предмети, – повідомив Ярослав Янушевич.

Громади Херсонщини отримали техніку для місцевих підрозділів пожежної охорони. Кочубеївській громаді передали пожежний автомобіль, пожежні рукави, стволи та спорядження, Новорайській – пожежну мотопомпу, пожежні рукави, стволи та спорядження.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?