РФ та Білорусь закриють кордони для чоловіків на початку січня — Резніков
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ та Білорусь закриють кордони для чоловіків на початку січня — Резніков

РФ та Білорусь закриють кордони для чоловіків на початку січня — Резніков
Джерело:  online.ua

За словами Міністра оборони України, Росія та Білорусь готуються закрити свої кордони на виїзд для військовозобовʼязаних чоловіків.

Джерело: звернення Міністра оборони України Олексія Резнікова

Резніком звернувся до військовозобовʼязаних росіян

Я точно знаю, що у вас залишився приблизно один тиждень, поки що є хоч якийсь вибір.
На початку січня російська влада закриє кордони для чоловіків, потім оголосять військовий стан і розпочне чергову хвилю мобілізації. Кордони також будуть закриті і у Білорусії.

Сьогодні ви думаєте, чим прикрасити святковий стіл і будуєте свої плани.
Але за боєм курантів, ви можете почути стукіт у двері. Це постукає військком. Особливо – у містах, бо у глибинці й так забрали багатьох.

Резніков закликав подумати росіян, за що воює РФ і чи готові вони їхати воювати проти України, де можуть загинути.

Десять місяців тому ваше керівництво та пропагандисти у телевізорі розповідали, що є деякі цілі так званої "спеціальної військової операції". І що все йде за планом.
Тепер вони про це мовчать. Тому що їм доведеться визнати одне із двох.

Перше. Що відповідно до їхнього ж плану:

● Вперше за сто років знищено флагман російського флоту.
● На аеродромах у глибині Росії вибухають літаки дальньої авіації.
● Безповоротні втрати російської армії становлять вже понад 100 тисяч жителів.
● Щоб замінити ці втрати, вже було проведено одну хвилю мобілізації. Хоча ще літом категорично заперечували, що вона буде. І обдурили.

Міністр оборони зазначає, що за цим же планом Росія набирає десятки тисяч зеків у приватну військову компанію. Хоча звичайних людей кидають до в'язниць за "дискредитацію армії".

Я можу ще довго перераховувати. Але навіть з цього випливає, що якщо план був таким, його могли скласти тільки вороги Росії. Або ті, хто сидить у кремлі та в бункерах, повинні визнати інше.
Через їхній провал Росія втратила свій авторитет у світі. Людей з російським паспортом сьогодні зневажають не тільки в Європі, але і на Кавказі, і в Центральній Азії.

Голова Міноборони наголошує, що на користь Росії - якнайшвидше цю війну закінчити, тому що задум із війною проти України обернувся для керівництва РФ катастрофою.

Ті люди, які розв'язали криваву бійню. Які скоїли жахливі військові злочини, тепер кажуть вам, що треба згуртуватися та захистити Росію. Бо кругом вороги. Вони залякують вас тим, що у разі поразки над усіма росіянами нібито зроблять розправу, заберуть нажите непосильною працею, організують суд і таке інше.

Насправді вони хочуть захистити не Росію. Вони захищають себе. Своє становище, своє майно, своє багатство. Єдина причина, заради якої вас відправлять на війну – щоб ви захистили злочинців, їхні палаци, їхні банківські рахунки. І самі стали злочинцями. Тисячі росіян, мобілізованих восени, загинули. Багато тисяч стали інвалідами. Тільки заради того, щоби захистити цих злочинців.

Резніков додав, що всі громадяни Росії, безперечно, побічно заплатять за розв'язану війну. Через нинішніх керівників Росія буде змушена протягом кількох поколінь компенсувати завдані Україні збитки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?