РФ не піде з окупованих земель України навіть у разі миру — Пєсков
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ не піде з окупованих земель України навіть у разі миру — Пєсков

РФ не піде з окупованих земель України навіть у разі миру — Пєсков
Джерело:  online.ua

У розумінні команди російського диктатора Володимира Путіна будь-який "мир" з Україною повинен, мовляв, базуватися на тому, що армія Російської Федерації не буде йти із захоплених територій і повертати контроль над ними Києву. З такою цинічною заявою виступив незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков.

Джерело: російська пропагандистська інформаційна агенція "РБК"

У Кремлі озвучили своє бачення "миру" з Україною

Поки немає жодного "мирного плану" України, давайте почнемо з цього. Знову ж таки не може існувати ніякий "мирний план" України, який не враховує сьогоднішніх реалій з російської території, з входженням до складу Росії нових регіонів – чотирьох (Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей на додачу до анексованого Криму – ред.), - цинічно заявив прессекретар Володимира Путіна.

Фото - скриншот

Як стверджує Пєсков, жодний інший план "миру", який не враховує це "бачення" команди російського диктатора, не може претендувати на те, щоб його підтримала офіційна Москва.

Варто також нагадати, що нещодавно американським журналістам вдалося дізнатися, що 24 лютого 2023 року або близько до цієї дати команда преидента України Володимира Зеленського планує офіційно представити мирний план.

Згідно з останніми даними, поки українська влада продовжує наповнювати мирний план конкретним змістом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?