Путін знайшов виправдання для скасування щорічного послання
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін знайшов виправдання для скасування щорічного послання

Путін знайшов виправдання для скасування щорічного послання
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін пояснив скасування щорічного послання до Федеральних зборів тим, що наразі йому, мовляв, важко зафіксувати результати своєї роботи та озвучити найближчі плани на майбутнє.

Джерело: заява очільника Кремля під час пресконференції

Путін пояснив, чому скасував щорічне послання

2017 календарного року теж не було послання. Але воно має бути. Питання в тому, що динаміка подій дуже велика, ситуація розвивається дуже динамічно. Тому важкувато було зафіксувати в конкретний момент часу результати та конкретні плани на найближчий час. Ми це зробимо на початку року, безперечно, - стверджує російський диктатор.

За його словами, усі плани та результати були озвучені під час його виступів, у яких "неможливо було не говорити про це", і важко було, не повторюючись, включити ці тези до формального послання.

Що відомо про скасування Путіним послання до Федеральних зборів

Як уже згадувалося раніше, у 2022 році очільник Кремля Володимир Путін неочікувано для всіх ухвалив рішення про скасуваннятрадиційни передноворічних планів, зокрема й пресконференції та послання Федеральним зборам.

На переконання американських аналітиків із Інститут вивчення війни (ISW), однією з причин скасування послання можна вважати відсутність позитивного порядку денного.

Рішення російського президента відкласти своє щорічне послання до Федеральних зборів свідчить про невпевненість у здатності формувати російський інформаційний простір на тлі зростаючої критики його невдач в Україні, - пояснюють іноземні експерти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?