Армія РФ перекидає сили на Запорізький напрямок
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ перекидає сили на Запорізький напрямок

Армія РФ перекидає сили на Запорізький напрямок
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, солдати РФ почали переміщувати окремі підрозділи зі Словʼянського на Запорізький напрямок.

Джерело:  зведення  Генштабу ЗСУ

Росіяни перекидають сили на Запорізький напрямок

Згідно з останніми даними, на Авдіївському напрямку противник, наявними засобами вогневого ураження, здійснював обстріли біля Невельського, Уманського, Нью-Йорка, Красногорівки, Авдіївки, Пісків та Новобахмутівки. Російська штурмова та армійська авіація цинічно вдарила по населених пунктах Авдіївка, Новоселівка та Юр’ївка.

Армія РФ намагалася просунутися в районах Камʼянки та Пісків. Тут штурм провалився. В районі Авдіївки загарбники мають частковий успіх.

Окрім того, наголошується, що на Харківському напрямку ворог здійснював вогневе ураження із ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Харків, Дуванка, Уди, Дементіївка, Петрівка, Прудянка, Питомник, Пришиб, Пушкарне, Руські Тишки, Протопопівка, Верхня Роганка, Коробочкине, Борщова, Старий Салтів, Руська Лозова, Слатине та Соснівка. Завдав авіаудару неподалік Старого Салтова.

Російські солдати також хотіли просунутися в напрямку Гусарівки, однак ЗСУ дали потужну відсіч ворогу.

На  Слов’янському  напрямку ворог задіяв артилерію для обстрілів районів населених пунктів Словʼянськ, Андріївка, Долина, Довгеньке, Курулька, Гусарівка, Адамівка, Богородичне, Краснопілля, Карнаухівка, Червоне, Семиланне, Грушуваха та Червона Поляна.

На Краматорському напрямку противник здійснював обстріли із ствольної, реактивної артилерії та танків в районах Сіверська, Калеників, Переїзного, Званівки, Виїмки, Верхньокам’янського, Кривої Луки, Спірного та Серебрянки. Завдав авіаударів поблизу Спірного та Григорівки. На Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріли в районах населених пунктів Кодема, Вершина, Травневе, Бахмут, Зайцеве, Соледар, Яковлівка, Покровське та Білогорівка, - йдеться в заяві Генштабу.

Згідно з останніми даними, на  Сіверському  напрямку зі ствольної та реактивної артилерії противник обстріляв райони населених пунктів Гай і Сеньківка Чернігівської області та Шевченкове, Рижівка, Білопілля, Іскрисківщина і Ромашкове Сумської області. Також провів повітряну розвідку БпЛА біля Залізного Мосту у Чернігівській області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?