Україна отримала нову партію військової допомоги від Італії
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна отримала нову партію військової допомоги від Італії

Україна отримала нову партію військової допомоги від Італії
Джерело:  online.ua

За словами очільника Міноборони Олексія Резнікова, Україна отримала новий пакет військової допомоги від Італії, проте деталі поки що не розкривають.

Джерело: Twitter-сторінка Олексія Резнікова

Що відомо про нову військову допомогу від Італії 

Коли ми єдині, нас не перемогти! Я хотів би подякувати італійському уряду та особисто своєму другові Лоренцо Ґеріні за новий пакет військової допомоги. Народ України завжди пам’ятатиме непохитну підтримку Італії. Grazie mille (дуже дякуємо)! - зазначив Резніков.

У середу стало відомо, що міністерство оборони Італії схвалило відправлення четвертого пакету військової допомоги Україні, до складу якого входить військова техніка, матеріали та обладнання. Список конкретних одиниць засекречено.

Між тим на сході України продовжуються запеклі бої із кремлівською окупаційною армією, яка за будь-яку ціну намагається прорвати оборону ЗСУ.

Проте українські військові міцно тримають оборону і переходять у контрнаступ за окремими напрямками.

Наразі найбільш напруженною ситуація залишається на Донеччині. Зокрема, кремлівська окупаційна армія досі не може пробитись до адмінкордону на Лугунщині.

Військові РФ також намагаються вести наступальні дії в районах Слов'янська, Сіверська та Бахмута.

Армія РФ використовує проти військових та цивільних важке озброєння.

Проте ЗСУ відбивають атаки ворога, ліквідують диверсійні групи та точково знищують склади окупантів.

Також російські військові посилюють обстріли у Харківській області. Таким чином вони хочуть стримати підрозділи ЗСУ.

На півдні України захисники готуються до контрнаступу. У Херсонській області українські воїни знищують російські склади з боєприпасами та паливом. Проте війська РФ обстрілюють населені пункти на півдні з артилерії та авіації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?