Армія РФ посилює наступ в районі Сєвєродонецька та Лисичанська
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ посилює наступ в районі Сєвєродонецька та Лисичанська

Армія РФ посилює наступ в районі Сєвєродонецька та Лисичанська
Джерело:  online.ua

Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що українським військовим стає важче стримувати наступ кремлівської окупаційної армії в районі Сєвєродонецька та Лисичанська одразу з трьох сторін.

Джерело: Telegram-сторінка Сергія Гайдая

ЗСУ героїчно стримують наступ окупантів в районі Сєвєродонецька та Лисичанська 

Очільник ОВА наголосив, що наразі запеклі бої тривають у Сєвєродонецьку, Тошківці та в районі Врубівки.

Через ворожі обстріли велика кількість жителів Лисичанська отримали поранення.

За останні два дні тільки до лікарень інших регіонів країни госпіталізовано шістьох жителів Лисичанська, а також двох осіб із Золотого...Тим не менш, росіяни близько, від чого страждає населення і руйнуються будинки, - повідомив Гайдай.

Зокрема, кремлівські загарбники обстріляли споруди поблизу колишнього заводу "Донсода" і декілька будинків поряд.

Щонайменше вісім будинків постраждали 14 червня в цьому місті. 14 будинків зруйновано в Гірському. У Сєвєродонецьку ворог вкотре поцілив по "Азоту". Зокрема, пошкоджено прохідну підприємства. Знищуються багатоповерхівки, розташовані ближче до хімічного гіганта.Противник слабкіший у вуличних боях, тому відкриває вогонь з артилерії, через що руйнуються наші домівки, - зазначає Гайдай.

Фото - facebook.com/sergey.gaidai.loga

За його словами, через постійні ворожі обстріли села в районі зазнали серйозних руйнувань.

Те, що вдалося зафіксувати протягом минулої доби, - зруйновані шість будинків в Нирковому, чотири - в Миколаївці, три - у Вікторівці. Авіаудари нанесені по Білій Горі, Устинівці та Метьолкіному, - зазначив Гайдай.

Також із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню обстріляні Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Тошківка, Устинівка, Борівське, Метьолкіне, Біла Гора, Миколаївка, Врубівка.

При цьому російська армія мала невдалий наступ поблизу Миколаївки та Золотого-3.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?