Армія РФ тримає в Чорному морі 10 військових кораблів з ракетами Калібр
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ тримає в Чорному морі 10 військових кораблів з ракетами Калібр

Армія РФ тримає в Чорному морі 10 військових кораблів з ракетами Калібр
Джерело:  online.ua

За інформацією представника Оперативного командування "Південь" Владислава Назарова, в Чорному морі станом на 18 серпня маневрують 10 військових кораблів армії РФ, озброєні ракетами типу "Калібр".

Джерело: Facebook-сторінка ОК "Південь"

Окупанти вивели в Чорне море до 10 військових кораблів

Назаров відзначив, що українські ракетно-артилерійські підрозділи продовжують виконувати завдання з вогневого ураження позицій кремлівської окупаційної армії на півдні України.

При цьому у РФ вивела у Чорне море до 10 військових кораблів Чорноморського флоту, які ховає у безпечних районах уздовж кримського узбережжя до Новоросійська.

При цьому на бойовому чергуванні перебувають 2 кораблі кремлівської армії з 16 крилатими ракетами типу "Калібр" і великий десантний корабель.

Загроза ракетних ударів і артилерійських обстрілів в зоні досяжності залишається актуальною, прибережні води небезпечні для купання через можливість підриву, - зазначив представник ОК "Південь".

За словами Назарова, протягом минулої доби українські військові завдали кремлівським окупантам численних втрат на півдні України.

Цієї ночі вороже військо зменшено на 5 рашистів, комплекс станцій супутникового зв'язку "Легенда-2" і протитанковий ракетний комплекс. У Благодатному рашисти вже не зможуть поповнити боєзапас, оскільки склад знищений. Остаточні втрати ворога - дорозвідуються, - зазначає представник ОК "Південь".

У той же час, за інформацією представників розвідки Великої Британії, українські військові відновили контрнаступ на Харківщині.

А кремлівська армія намагається вести свій наступ на трьох напрямках.

За даними британської розвідки, Збройні сили України знову проводять контратаку на Ізюмському напрямку. Російські війська в свою чергу намагаються просунутися в Харківській, Луганській і Донецькій областях.

Що стосується ситуації на південних рубежах, то українські Збройні сили продовжують наносити точні удари по складах і штабах противника. Контрнаступ ЗСУ проводять на двох напрямках - в районі Миколаївської області та вздовж правого берега Дніпра.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?